Redningen

redningen

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Redningen af Katrine Wessel. Bogen  er den niende i den skønne Kristiania-serie.

Elvira er lun på naboens søn, Anders, og det er gengældt. Men pludselig forsvinder Elvira, og Oda har en mistanke om, at hun er blevet bortført. Oda og Anders kaster sig ud i en risikabel redningsaktion for at få hende hjem igen.

I familien Sommer kæmper man for at få lov til at beholde lille Maria, som blev efterladt ved deres dør juleaften. Georg har andet at tænke på. Han har en alvorlig mistanke, som han diskuterer med sin tidligere svigerfar, Johan Gram.

Hold da op, der sker ting og sager i denne her bog. Der er adskillige ting, der tager en drejning. Nye karakterer træder ind på scenen. Andre viser nye sider af sig selv. Jeg glæder mig til at læse videre i næste bog.

Jeg har tidligere anmeldt de otte første bind i Kristiania-serien, Teatrets hemmeligheder, Maskefald, Forårsnætter, Lyst og længsel, Uden dig, Stolthed og bedrag, Jul i byen og Hemmeligheder og løgne.

Katrine Wessel har også skrevet serien om Winther-dynastiet fra Trondhjem, som jeg også har anmeldt her på bloggen, samt den charmerende juleroman Jul i Nyhavn.

Læs mere om Redningen hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *