Maskefald

maskefald

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Maskefald af Katrine Wessel. Bogen er den anden i Kristiania-serien.

I Maskefald følger læseren igen den fattige Oda, der sammen med sin mor syer kostumer for teatret. Faktisk er Odas mor meget syg og ved at blive blind, så Oda har fuldstændig overtaget arbejdet. Samtidig vikarierer hun som påklæderske på teatret, da den faste påklæderske er sygemeldt. I sin sparsomme fritid passer Oda sin  mor og sine korte stævnemøder med kæresten Erik.

Georg Sommer læser jura, men drømmer om noget helt andet. I al hemmelighed skriver han skuespil. Han  viser kun sine skriverier til den unge tjenestepige Hanna, som på sin side mest drømmer om den store kærlighed og i al hemmelighed sværmer for den lokale dyrlæge.

Jeg er allerede faldet pladask for denne her serie.  Jeg har slugt anden bog i serien nærmest i én mundfuld. Det er en historie fuld af romantik, drama og intriger. Læseren lærer så småt seriens karakterer bedre at kende, og det gør læseoplevelsen bedre og bedre. En virkelig skøn serie – jeg glæder mig meget til at læse videre.

Jeg har anmeldt første bind i Kristiania-serien, Teatrets hemmeligheder her.

Katrine Wessel har også skrevet serien om Winther-dynastiet fra Trondhjem, som jeg også har anmeldt her på bloggen, samt den charmerende juleroman Jul i Nyhavn.

Læs mere om Maskefald hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *