Vejen vi må gå

vejenvimaagaa

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Vejen vi må gå af Katrine Wessel. Bogen er 10. bind i den dejlige serie om Winther-dynastiet fra Trondhjem.

Der er stadig uro i familien Winther. Christian og Babette sørger over tabet af deres lille søn, og sorgen skaber afstand imellem dem. Fredrik har stadig svært ved at tage en beslutning om, hvorvidt han skal blive i sit ægteskab med Gitte eller søge lykken sammen med Emma. Desuden har de to brødre stadigvæk svært ved at omgås hinanden på en ordentlig måde. De stikker konstant til hinanden.

Samtidig sker der store omvæltninger i familien. Meget forandres, og familiens kvinder træder i karakter.

Jamen jeg knuselsker jo bare denne her serie. Den er fuld af romantik, drama og intriger. Den er måske banal, men i så fald er den det på den fede måde. Og jeg æder det hele råt. I Vejen vi må gå sker der virkelig en udvikling med flere af karakterne, og jeg er spændt på, hvor det fører hen. Jeg har nydt at læse bogen, der lever fuldstændig op til de foregående bøger i serien. Nu venter jeg bare utålmodigt på den næste.

Jeg har tidligere anmeldt de øvrige bøger i serien: Familien WintherHvis du vil have mig, Rosenhavens hemmeligheder, Ellinors modige valgNår alt kommer for en dag  Sommeren på Oaktree Manor,  Familiebånd,  Den største gave , Tilbage til Rosenlyst og Emmas bog.

Læs mere om Vejen vi må gå hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *