Teatrets hemmeligheder

teatretshemmeligheder

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Teatrets hemmeligheder af Katrine Wessel. Bogen er den første i Kristiania-serien om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania.

Fra bogens bagsidetekst:

Kristiania, 1885. Da den ludfattige syerske Oda Madsen sendes til Christiania Theater for at aflevere en kjole, åbner en ny verden sig: et liv med løvefødder og gesvejsninger fyldt med drømme, håb og yndige kjoler – men også en verden af intriger, sorg og hemmeligheder.

Teatrets hemmeligheder er første bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om fire unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som alle må brolægge sin egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

Jeg holder meget af Katrine Wessels romanserie om Winther-familien fra Trondhjem, og har derfor glædet mig til også at læse Kristinia-serien. Med Teatrets hemmeligheder har serien fået en virkelig lovende start. Jeg er allerede vild med den. Katrine Wessel forstår virkelig at skabe et charmerende og autentisk univers i sine romaner. Sproget er let og flydende og underholdningsværdien høj. Karaktererne er troværdige – jeg holder allerede af dem og glæder mig til at lære dem bedre at kende.

Som nævnt har Katrine Wessel også skrevet serien om Winther-dynastiet fra Trondhjem, som jeg også har anmeldt her på bloggen, samt den charmerende juleroman Jul i Nyhavn.

Læs mere om Teatrets hemmeligheder hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *