Tilbage til Rosenlyst

tilbagetilrosenlyst

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Tilbage til Rosenlyst af Katrine Wessel. Bogen er 8. bind i serien om Wintherdynastiet fra Trondhjem.

Familien Winther er samlet på deres lystgård, Rosenlyst. Dagene går med cykelture, tennis, badning i fjorden og te på terrassen. Den eneste, der er lidt vranten, er Gitte. Hun har stadigvæk ikke tilgivet Fredrik, at han har tvunget hendes bror, Karsten til at tage på et sanatorieophold.  Han er i behandling for sit alkoholproblem. Men bortset fra det hygger alle sig – både store og små. Cecilia er lykkelig for at have  sine børn og børnebørn omkring sig.

Men da en uventet gæst dukker op, skifter stemningen brat.

Jeg er så vild med den serie. Der sker hele tiden noget, karaktererne udvikler sig og nye kommer til. Der er masser af stemning, romantik, drama og intriger i såvel denne nye bog som i hele serien. Tilbage til Rosenlyst lever fuldt og helt op til de foregående bøger i serien. Nu glæder jeg mig bare til den næste.

Jeg har tidligere anmeldt de øvrige bøger i serien: Familien WintherHvis du vil have mig, Rosenhavens hemmeligheder, Ellinors modige valgNår alt kommer for en dag  Sommeren på Oaktree Manor,  Familiebånd, og Den største gave.

Læs mere om Tilbage til Rosenlyst hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *