Forårsnætter

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Forårsnætter af Katrine Wessel. Bogen er tredje bind i Kristiania-serien.

Det skaber stor opstandelse på teatret, da der under en forestilling sker noget helt uhørt. Det medfører, at Oda må gå til bekendelse og fortælle, at det er hende og ikke hendes mor, der syer de kostumer, hun afleverer til teatret. Det er så svært for Oda, at hun begynder at overveje, om hun måske alligevel skal stikke af til Amerika sammen med Erik. Men Oda må erkende, at hun ikke kan forlade sin mor, der har hårdt brug for hjælp.

Denne serie bliver bare bedre og bedre i takt med, at man som læser kommer tættere på karaktererne. Det er et virkelig charmerende univers, Katrine Wessel har skabt i serien. Personerne er en broget skare, og man får hurtigt sine favoritter. Jeg kan næsten ikke vente på at finde ud af, hvad der sker med de forskellige i den næste bog.

Jeg har anmeldt første bind i Kristiania-serien, Teatrets hemmeligheder her, og andet bind, Maskefald her.

Katrine Wessel har også skrevet serien om Winther-dynastiet fra Trondhjem, som jeg også har anmeldt her på bloggen, samt den charmerende juleroman Jul i Nyhavn.

Læs mere om Forårsnætter hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *