Jul i Nyhavn

julinyhavn

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Jul i Nyhavn af Katrine  Wessel.

Norske Hedvig er psykolog og har udgivet en bog om parforhold. Nu skal hun besøge sit danske forlag i København for at modtage en pris for bogen, som er blevet en bestseller. Hun skulle have haft sin mand med på turen. Det var planen, at de skulle nyde et par dage i København og fejre deres bryllupsdag. Desværre knirker deres forhold, og Hedvig beslutter at tage til København uden ham. I stedet inviterer hun sin søster Hanne med. Hun når dog næsten at fortryde inden afgangen fra Oslo. Forholdet mellem de to søstre er nemlig ikke ligefrem varmt. De er meget forskellige og forstår ikke altid hinanden.

Turen til København kommer til at vende op og ned på en hel del ting. Kort før prisoverrækkelsen på forlaget, får Hedvig en regulær nedsmeltning, og Hanne må sammen med redaktøren Jesper finde på en løsning. De finder sammen på en ret kreativ og også risikabel plan.

Det har været en fest at læse Jul i Nyhavn. I forvejen er jeg stor fan af Katrine Wessel, der står bag bl.a. den skønne, historiske romanserie om Winther-familien fra Trondhjem, som jeg også har fortalt om her på bloggen.

Jul i Nyhavn er en charmerende og sjov juleroman fuld af forviklinger, humor, romantik og julestemning. Selv om romanen er munter læsning, er det også en bog, der handler om parforholdet, forholdet mellem forældre og børn og mellem søskende. En rigtig dejlig og varm feel good-juleroman.

Læs mere om Jul i Nyhavn hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *