Stolthed og bedrag

stolthedogbedrag

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Stolthed og bedrag af Katrine Wessel. Bogen er den sjette i den romantiske, historiske Kristiania-serie.

Oda er stadig trist, efter Erik er rejst uden at sige farvel. Men det opmuntrer hende, at en af byens velhavende og modebevidste damer ønsker en af hendes kreationer. Nu tror hun efterhånden på, at hendes karrieredrømme kan gå i opfyldelse.

Georg Sommer mødes i dybeste hemmelighed med frøken Rosenvinge. Det er kun tankerne om hende, der holder ham oppe, mens han henslæber sine dage på Grams fabrik. Her får han desuden et indblik i fabriksarbejdernes barske vilkår.

Denne serie er alt andet end kedelig. Den er fuld af drama og romantik. Min yndlingskarakter er Oda. Hun er meget ung, men stærk, stædig og arbejdsom. Hun har et godt hjerte, et klogt hoved og et lyst sind. Hun er nem at holde af lige som mange af de andre karakterer.

Jeg har tidligere anmeldt de fem første bind i Kristiania-serien, Teatrets hemmeligheder, Maskefald, Forårsnætter, Lyst og længsel og Uden dig.

Katrine Wessel har også skrevet serien om Winther-dynastiet fra Trondhjem, som jeg også har anmeldt her på bloggen, samt den charmerende juleroman Jul i Nyhavn.

Læs mere om Stolthed og bedrag hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *