Jul i byen

julibyen

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Jul i byen af Katrine Wessel. Bogen er den syvende i Kristiania-serien.

Julen nærmer sig, og i Josefinesgade er forberedelserne i fuld gang. Tjenestepigen Hanna har sammen med de øvrige ansatte travlt. Men hendes tanker er hele tiden hos hendes veninde Elin. Elin er kommet i ulykke. Nu er hun højgravid – og forsvundet.

Syersken Oda har også travlt. Hun får flere og flere arbejdsopgaver, og samtidig er der juleforberedelser at gøre i det lille hjem, hvor hun bor sammen med sin mor og veninden Elvira.

Der er masser af dejlig julestemning i denne bog.  Jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke fik læst den op mod jul. Men den går også sagtens an her i januar, hvor vi har sne og frost. Også i denne bog sker der ting og sager i hovedpersonernes liv. Siderne vender sig selv, og nu hvor jeg er færdig med at læse Jul i byen, kan jeg ikke hurtigt nok tage fat på den næste bog i serien.

Jeg har tidligere anmeldt de seks første bind i Kristiania-serien, Teatrets hemmeligheder, Maskefald, Forårsnætter, Lyst og længsel, Uden dig og Stolthed og bedrag.

Katrine Wessel har også skrevet serien om Winther-dynastiet fra Trondhjem, som jeg også har anmeldt her på bloggen, samt den charmerende juleroman Jul i Nyhavn.

Læs mere om Jul i byen hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *