Uden dig

uidendiig

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Uden dig af Katrine Wessel. Bogen er den femte i Kristiania-serien.

Erik er rejst til Amerika uden at sige farvel, og Oda er både vred og meget ked af det. Hun ved ikke, om hun vil få Erik at se igen. Til gengæld er der en anden mand, der viser Oda interesse. Det er italieneren Vittore, der har optrådt på teatret hen over sommeren.

Georg Sommer har endelig taget sig sammen til at erklære Fanny Rosenvinge sin kærlighed, selv om han ved, at hun er lovet væk til en anden.

Jeg bliver mere og mere glad for serien og er faktisk lidt ked af, at de enkelte bøger er så hurtigt læst. På en måde har jeg lyst til at serien skal vare så længe som muligt, men jeg har samtidig hele tiden lyst til at læse videre og se, hvad der sker med de forskellige karakterer. Denne femte bog er præcis lige så skøn og hyggelig læsning som de forgående bind i serien.

Jeg har tidligere anmeldt de fire første bind i Kristiania-serien, Teatrets hemmeligheder, Maskefald, Forårsnætter og Lyst og længsel.

Katrine Wessel har også skrevet serien om Winther-dynastiet fra Trondhjem, som jeg også har anmeldt her på bloggen, samt den charmerende juleroman Jul i Nyhavn.

Læs mere om Uden dig hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *