Lyst og længsel

lystoglaengsel

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Lyst og længsel af Katrine Wessel. Bogen er fjerde bind i Kristiania-serien.

Unge Georg Sommer har mange kvaler. Han er ikke forelsket i den pige, som alle forventer, at han snart forlover sig med. Han ved ikke, hvordan han skal få det sagt. Faktisk er han forelsket i en anden.

Oda har travlt. Meget travlt. Hun har stadig meget sytøj, der skal leveres, og hun arbejder mere og mere på teatret. Hun har knapt nok tid til at være sammen med kæresten Erik, og der opstår misforståelser imellem dem.

Jeg ved, at jeg gentager mig selv. Men jeg er virkelig godt underholdt af Kristiania-serien. Bøgerne er fulde af hjerte og smerte, og jeg æder det hele råt og glemmer alt omkring mig, når jeg fordyber mig i seriens univers.

Jeg har tidligere anmeldt de tre første bind i Kristiania-serien, Teatrets hemmeligheder, Maskefald og Forårsnætter.

Katrine Wessel har også skrevet serien om Winther-dynastiet fra Trondhjem, som jeg også har anmeldt her på bloggen, samt den charmerende juleroman Jul i Nyhavn.

Læs mere om Lyst og længsel hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *