Lyden af en lærke

lydenafenlaerke

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Lyden af en lærke af Erica James, Turbulenz.

Lizzie har fået sit hjerte knust efter at have haft en affære med en gift mand. Han var endda også hendes chef. Affæren kostede Lizzie drømmejobbet på en radiostation i London. Hun har nu søgt tilflugt i sit barndomshjem. Hendes mor overtaler hende til at blive frivillig på det lokale plejehjem, mens hun sunder sig og finder ud af, hvordan hun kommer videre i livet.

På plejehjemmet møder Lizzie den gamle mrs. Dallimore. De to kommer godt ud af det med hinanden, og mrs. Dallimore fortæller Lizzie sin gribende livshistorie.

Lizzie lytter til den gamle dames livserfaringer og historien om, hvordan hun lige før Anden Verdenskrig forlod Boston og rejste til England. Det blev en livsforandrende rejse for hende. Mens Lizzie lytter, begynder hun at indse, at hendes eget liv måske også er ved at tage en drejning, hun ikke havde forudset.

Lyden af en lærke er sød og varm historie om venskab og sammenhold. Historien fortælles i to spor. Læseren følger dels mrs. Dallimores fortælling om hendes liv, og dels Lizzies historie. Bogen er velskrevet og uhøjtidelig, og de  bærende karakterer er troværdige og sympatiske. En dejlig historie om et usædvanligt venskab mellem to meget forskellige kvinder.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *