Ellinors modige valg

ellinorsmodigevalg

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Ellinors modige valg af Katrine Wessel. Bogen er fjerde bind i serien om Winther-dynastiet.

Efter sin mands død bor Ellinor Winther hos sine svigerforældre sammen med sin lille datter. Men Ellinor er en selvstændig kvinde, der ikke kan finde sig til rette med bare at sidde til stads i familiens fine stuer. Hun vil leve sit liv på en anden måde. Så hun beslutter sig for at finde sig et arbejde, så hun kan forsørge sig selv og sin datter. Den beslutning bryder hendes svigermor sig bestemt ikke om.

Der foregår forskellige ting i kulissen, der antyder, at der er flere spændende begivenheder og intriger i vente.

Jeg har glædet mig meget til denne nye bog i den romantiske, historiske serie om Winther-familien, og den har i allerhøjeste grad levet op til mine positive forventninger. Efter min mening er Ellinors modige valg seriens hidtil bedste bog. En serie, der bare bliver bedre og bedre – kan man ønske sig mere? Bøgerne er perfekt til ferielæsning.  Jeg er begejstret for seriens univers og glæder mig meget til femte bind.

Jeg har tidligere anmeldt det første bind i serien her, det andet her og det tredje her:

Læs mere om Ellinors modige valg hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *