Hvis du vil have mig

hvisduvilhavemig

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Hvis du vil have mig af Katrine Wessel. Bogen er andet bind i serien om Winther-dynastiet.

Forlaget skriver:

Karen Moen har store drømme om at blive lærerinde, men da faren dør, må hun ud at arbejde. Hun bliver tjenestepige hos byens rigeste familie, familien Winther, mens drømmen om et andet og bedre liv lever videre.

Den yngste søn i huset, Fredrik Winther, går også radikale forandringer i møde. Han møder den fattige servitrice, Emma, og står over for et svært valg: kærligheden eller familien?

Jeg er helt opslugt af serien. I hvert fald har jeg slugt denne anden bog i rækken nærmest i én mundfuld. Det er en historie fuld af romantik og intriger. Læseren lærer efterhånden seriens karakterer bedre at kende, og det gør læsningen mere og mere spændende. Man følger jo både herskabet og tjenestefolkene og får efterhånden sine personlige favoritter. Alle karaktererne har personlighed og kant. En virkelig skøn serie – jeg glæder mig meget til at læse videre.

Du finder min anmeldelse af den første bog i serien, Familien Winther her.

Læs mere om Hvis du vil have mig hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *