Rosenhavens hemmeligheder

rosenhavenshemmeligheder

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Rosenhavens hemmeligheder af Katrine Wessel. Bogen er 3. bind i serien om Winther-dynastiet.

Forlaget skriver:

Forkælede og egenrådige Rose Winther drømmer om den store kærlighed. Efter en uheldig affære sendes hun i unåde til bedsteforældrene på Oaktree Manor i England. Hun ankommer til Oaktree Manor, hvor hun får en kølig modtagelse. Langsomt fornemmer Rose konturerne af en mørk familiehemmelighed, som for mange år siden gjorde et varmt og kærligt hjem til et koldt og uhyggeligt sted.

Denne historiske og romantiske serie bliver bare bedre og bedre. I dette bind løftes sløret for nogle af de dystre hemmeligheder, man kun fik en vag anelse om i seriens første to bind. Der dukker også noget op fra fortiden, som kunne give anledning til at tro, at historien på et senere tidspunkt måske vil tage noget af en drejning. Det er en skøn og underholdende serie – og der lader til at være lagt i kakkelovnen til, at også de kommende bind vil have et fast tag i læseren.

Jeg har anmeldt seriens første bind, Familien Winther her og andet bind, Hvis du vil have mig her.

Læs mere om Rosenhavens hemmeligheder hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *