Når alt kommer for en dag

naaraltkommerforendag

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Når alt kommer for en dag af Katrine Wessel. Bogen er femte bind i serien om Winther-dynastiet.

Fra bogens bagsidetekst:

En fremmed banker på døren hjemme hos enkefru Mathilde Skjønberg. En banken, som vil vende op og ned på både enkefruens og familien Winthers tilværelse. Men er den fremmede, smukke Anna den, hun udgiver sig for at være?

Anna Adolfsen er ikke den eneste, der bærer på hemmeligheder. Karen er sikker på, at hun har set Christian Winther i Trondhjem. Det sker samtidigt med, at Ellinor planlægger sit bryllup med Juul Hagen, og Karen går i panik. Hun bestemmer sig for at fortælle Fredrik Winther alt, hvad der er sket.

Serien om Winther-dynastiet bliver bedre og bedre. Jeg har glædet mig meget til denne femte bog i serien, og mine forventninger er i allerhøjeste grad blevet indfriet. Selv om man som læser efterhånden kender seriens karakterer temmelig godt, bliver man stadigvæk overrasket. Personerne udvikler sig, og der kommer nye til. I denne bog tager livet en drejning for flere af seriens personer, og de viser nye sider af sig selv. Jeg ved, at jeg gentager mig selv, men jeg synes, at denne seneste bog er seriens hidtil bedste.

Jeg har tidligere anmeldt de første fire bind i serien:  Familien WintherHvis du vil have mig, Rosenhavens hemmeligheder og Ellinors modige valg.

Læs mere om Når alt kommer for en dag hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *