Sommeren på Oaktree Manor

sommerenpåoaktreemanor

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Sommeren på Oaktre Manor af Katrine Wessel. Bogen er sjette bind i serien om Winther-dynastiet.

Rose Winther, der opholder sig hos sine bedsteforældre i England, skal giftes. Cecilia Winther rejser derover for at hjælpe sin datter med bryllupsforberedelserne. Det er meget længe siden Cecilia har set sit barndomshjem, sin søster og sine forældre, så hun glæder sig selvfølgelig til gensynet. Hun glæder sig også i al hemmelighed til at få en pause fra sin hverdag derhjemme.

I England møder Cecilia en charmerende kunstmaler.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med serien om Winther-familien. Jeg har derfor set frem til denne nye bog i serien, og mine høje forventninger er absolut blevet indfriet. I Sommeren på Oaktree Manor er der især fokus på Cecilia Winther, og hun overrasker en hel del. I det hele taget er det her en serie, der bliver ved med at udvikle sig og overraske – jeg kan næste ikke vente på den næste bog.

Jeg har tidligere anmeldt de første fem bind i serien:  Familien WintherHvis du vil have mig, Rosenhavens hemmeligheder, Ellinors modige valg og Når alt kommer for en dag.

Læs mere om Sommeren på Oaktree Manor hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *