Lad os håbe på det bedste

ladoshaabepaadetbedste

Jeg har læst Lad os håbe på det bedste af Carolina Setterwall.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Forlaget skriver:

Lad os håbe det bedste er en lysende historie om kærlighed – fortalt fra den skelsættende morgen, da Carolina finder sin kæreste død i sengen. Med ét slag er deres småfrustrerede hverdag som par og ung familie forbi, og alting står i et andet lys.

I to stærke spor, der krydsklippes, fortæller Carolina Setterwall historien fra dengang, de mødtes, til den fatale morgen, og om månederne efter hans død.

Bogen er en uforfærdet ransagelse af døden og ikke mindst af livet. En intens og klarsynet skildring af to mennesker, et parforhold og en familie, fra det første mødes boblende forelskelse til den sidste afskeds frysende sorg. Et liv, der trods ihærdig planlægning bestemmer sig for at blive noget helt andet.

Lad os håbe på det bedste er en af den slags bøger, man ikke kommer til at glemme igen. Den trænger helt ind under huden. Den flytter ind i hjertet for at blive. Hele historien er fortalt så hudløst og uden omsvøb, at man ikke kan undgå at tage de personer, den handler om, til sig og holde af dem.

Det er mange dage siden, jeg læste sidste side, men jeg er slet, slet ikke færdig med bogen. Den rumsterer hele tiden i mine tanker og vil sikkert gøre det længe endnu. Jeg har aldrig før læst en bog, der så fint sætter ord på, hvor svært det er at leve uden – men også at leve med – den man elsker. En af de bedste, mest rørende og mest vedkommende bøger, jeg nogensinde har læst.

Læs mere om Lad os håbe på det bedste på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *