Den største gave

denstoerstegave

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den største gave af Katrine Wessel. Bogen er endnu et bind i serien om Winther-dynastiet.

Forlaget skriver om denne bog i serien:

Den største gave er en særlig julebog i fortællingen om Wintherdynastiet. Nye læsere kan forelske sig i det farverige historiske univers, mens fans, der allerede kender familien Winther fra seriens foregående syv bind vil glæde sig over endnu et gensyn, knitrende af vinterhygge.

Jeg er for så vidt enig i ovenstående, men jeg synes faktisk, at Den største gave bør læses før Familiebånd, der er udkommet som syvende bind i serien. Det er der, bogen hører til kronologisk.

I Den største gave er vi tilbage på Oaktree Manor, hvor nygifte Rose og Dimpy skal tilbringe deres første jul som ægtepar. Rose har store planer for julen. Hun drømmer om en helt uforglemmelig og romantisk jul. Men drømmene bliver overhalet indenom af virkeligheden, da Dimpy tvinges til at rejse væk. Desuden ankommer en fremmed til Oaktree Manor, og det gør Rose helt ulykkelig.

Den ugifte datter på Oaktree Manor, Elizabeth er også i fokus og der sker spændende nyt i hendes liv.

Den største gave er fuldstændig lige så skøn som resten af serien, men handlingen udspiller sig altså før Familiebånd. Så hvis du har læst Familiebånd og syntes, at der var “sket meget siden sidst”, så kommer en del af forklaringen i Den største gave. I Den største gave træder nye, sympatiske karakterer ind på scenen, og andre gennemgår lidt af en forvandling. Alt i alt en virkelig skøn bog.

Jeg har tidligere anmeldt de første syv bind i serien:  Familien WintherHvis du vil have mig, Rosenhavens hemmeligheder, Ellinors modige valgNår alt kommer for en dag  Sommeren på Oaktree Manor, og Familiebånd.

Læs mere om Den største gave hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *