Mine 10 bedste læseoplevelser i 2020

bedstelaeseoplevelser2020

Jeg har læst virkelig mange gode bøger i løbet af 2020. Nu har jeg lavet en liste over årets 10 bedste læseoplevelser. Det har været svært. Meget svært. Det svære var at begrænse antallet til 10. Jeg var stærkt fristet til at øge det til i hvert fald 12, men jeg beherskede mig og var tro mod min oprindelige plan.

Det er umuligt at nævne bøgerne i prioriteret rækkefølge. Derfor har jeg vagt at nævne titlerne i alfabetisk rækkefølge.

Af ingenting af Vibeke Marx

De heldige af Georgia Hunter

Det er de danske som flygter af Lise Ringhof og Erik Valeur

Jordens salt af Jeanine Cummins

Når det er slut af Clare Mackintosh

Onde piger af Alex Marwood

Pigen fra Den Franske Skole af Jacob Weinreich

Rampen af Jesper Stein

Sanatoriet af Anne-Sophie Lunding-Sørensen

Tatovøren fra Auschwitz af Heather Morris

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *