Når det er slut

naardeterslut

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar fra Bog&idé. Indlægget indeholder reklamelinks.

Jeg har læst Når det er slut af Clare Mackintosh.

Max og Pip er et godt sted i livet. De elsker hinanden, og de elsker deres lille søn, Dylan. De har gode jobs og bor i et dejligt hus. Alt er godt.

Da Dylan bliver alvorligt syg, står Pip og Max sammen og kæmper utrætteligt for deres barn og for at bevare håbet om, at alting nok skal blive godt igen.

Desværre stiller lægen på hospitalet en dag Pip og Max overfor et umuligt valg. De skal træffe en afgørende beslutning på deres lille drengs vegne. Men ulykkeligvis er de ikke enige om, hvad det rigtige valg er. Konsekvenserne af det valg, de er tvunget til at træffe og som tvinger dem begge to i knæ, vil ændre alting i deres verden.

Når det er slut er en historie, der har gjort dybt indtryk på mig. Bogens hovedpersoner står midt i alle forældres værste mareridt. Det umulige valg. De modstridende følelser. Sorgen og afmagten. Det er en gribende fortælling om kærlighed, forældreskab, tab og sorg fortalt med en intensitet, der går lige i hjertet. Bogen er fantastisk godt skrevet og giver gudskelov håb om, at slutningen nogle gange kan være en ny begyndelse.

Jeg har haft brug for en lille læsepause efter af have læst Når det er slut. Der var brug for at lade historien bundfælde sig – behov for eftertanke. Det er en af den slags bøger, man ikke glemmer igen.

Det er første gang, jeg har læst en bog af Clare Mackintosh, men hun skriver fremragende, og jeg vil glæde mig til at læse flere af hendes bøger.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *