Livet omkring dig

livetomkringdig

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Livet omkring dig af Mike Barfield.

Der er liv overalt på jordkloden; på marker, i skove, jungler, ørkener, på sletter og i oceaner – overalt vrimler det med liv. Men du kan også finde masser af levende væsener, der hvor du bor, og endda inden i dig selv.

Livet omkring dig er en naturvidenskabsbog for de lidt større børn (10-12 år) og er fuld af spændende viden fordelt på 7 temaer om alt, der er levende. Bogen indeholder desuden sjove eksperimenter, man kan lave derhjemme.

Det har været en fornøjelse at læse Livet omkring dig. Bogen rummer spændende og underholdende fakta om liv både på celleplan og i det store perspektiv. Der fortælles om bakterier, om dyr og planter, uddøde arter og meget, meget mere. Tekst og illustrationer går op i en højere enhed, og får næsten bogens sider til at vende sig helt af sig selv. Mange af bogens afsnit er lavet som underholdende striber, og det vil nok tiltale en del  læsere. En rigtig skøn og gennemarbejdet bog fuld af fakta for videbegærlige børn – og deres voksne.

Læs mere om Livet omkring dig hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *