En daglig glæde

 

Den store blå hortensia står lige udenfor skurvognen, så den er det første, man ser, når man åbner døren.

Jeg har fået den af min husbond, og jeg glæder mig over den hver eneste dag.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

    1. Ellen. Tak! Den er købt i år, frisk fra drivhuset – dem jeg havde i forvejen er ikke nær så langt fremme 🙂

    1. Madame : Tak! Ja, jeg glæder mig også til mine “gamle” hortensiaer springer ud, men det varer noget endnu 🙂

  1. Den er rigtig flot! Jeg glæder mig også til, at min hortensiabusk springer ud. Den står lige uden for hoveddøren. Sjovt nok, var den også blå, da jeg fik den, men som årene er gået, er den blevet mere og mere lyserød!

    1. Nonna : Tak! Hortensiaer er så skønne, synes jeg! Det med farven har vist noget at gøre med jordens surhedsgrad – jo mere surt miljø, jo mere blå blomst, tror jeg. Så hvis du vil have din hortensia blå igen, skal den have noget spagnum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *