Størst af alt

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Størst af alt af Katrine Wessel. Bogen er 11. og sidste bind i den dejlige serie om Winther-dynastiet fra Trondhjem.

Emma  er vendt hjem fra Amerika og sidder i toget på vej mod Trondhjem. Der møder hun bl.a. en kunstmaler, der før har haft en vis tilknytning til Winther-familien.

Emma og Fredriks veje krydses atter, og de indser, at de stadigvæk elsker hinanden. Men Fredrik  er gift og har en lille datter, så det vil være svært for ham at følge sit hjerte.

Men det er nye tider, og mange ting forandres. Også familien Winther må følge med tiden og måske slippe gamle traditioner.

Jeg har været vild med at læse om Winther-familien, og denne sidste bog i serien runder hele fortællingen af på fineste vis. Jeg anbefaler hele serien til alle, der kan lide at læse romaner fulde af stemning, romantik, drama og intriger.

Jeg har tidligere anmeldt de øvrige bøger i serien: Familien WintherHvis du vil have mig, Rosenhavens hemmeligheder, Ellinors modige valgNår alt kommer for en dag  Sommeren på Oaktree Manor,  Familiebånd,  Den største gave , Tilbage til Rosenlyst,  Emmas bog og Vejen vi må gå.

Læs mere om Størst af alt hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *