Måske uskyldig

maaskeuskyldig

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Måske uskyldig af Alafair Burke.

Olivia er forsvarsadvokat i New York. Da hendes ekskæreste, Jack bliver mistænkt for tredobbelt mord, er hun fuldstændig overbevist om, at han er uskyldig. Olivia er sikker på, at en eller anden må have lagt en fælde for Jack. Men hvem har gjort det – og hvorfor?

Olivia påtager sig at være Jacks forsvarer. Hun er sikker på, at hun kender ham godt nok til at vide, at han ikke er morder. Inderst inde føler hun også, at hun skylder Jack at hjælpe ham. Hun var ikke altid helt reel overfor ham, da de var kærester – måske kan hun bøde lidt på det nu?

Måske uskyldig er en velkomponeret og spændende krimi. Bogen indeholder nogle interessante dilemmaer, og karaktererne er markante. Jeg blev fanget af historien fra første side og har læst bogen i løbet af et par dage, fordi den var svær at lægge fra sig. Jeg har været godt underholdt undervejs, og spændingen holdt hele vejen.

Hvis du lige som jeg er fan af tv-serien The good wife, vil du sikkert også synes om Måske uskyldig.

Jeg har tidligere anmeldt Bag facaden af Alafair Burke.

Læs mere om Måske uskyldig hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *