Et ondt hjerte

etondthjerte

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg  har læst Et ondt hjerte af Linda Castillo. Bogen er 15. bind i krimiserien om politichef Kate Burkholder, der har rødder i amishsamfundet.

En tidlig morgen modtager Kate Burkholder, der er politichef i Painters Mill, en anmeldelse. En ung amishmand er fundet død på en øde vej  i området. Det viser sig, at offeret er blevet skudt med en armbrøst. Den døde,  Aden Karn er kun 20 år og efter sigende en arbejdsom og vellidt ung mand. Folk har kun godt at sige om ham.

Efterhånden som Kate Burkholder får gravet i sagen, begynder hun at tvivle på, at Aden Karn var helt så uskyldsren, som han bliver fremstillet. Da en ung amishkvinde fortæller om nogle voldsomme oplevelser, tegner der sig et billede af en helt anden sandhed.

Jeg nyder virkelig at læse Linda Castillos amishkrimier, og Et ondt hjerte er en de bedste, jeg har læst indtil videre. Jeg holder meget af det univers, Linda Castillo har skabt i sine amishkrimier. Det er interessant at få mere og mere indblik i amishsamfundets værdier og normer, ligesom det er dejligt at lære den sympatiske Kate Burkholder og hendes team nærmere at kende. Et ondt hjerte er en spændende og velkomponeret krimi, og jeg glæder mig til næste bind i serien.

Jeg har tidligere anmeldt 9. bind i serien På afveje, 10. bind I al hemmelighed, 11. bind Vanæret ,  12. bind Ude i kulden, 13. bind Fortabt og 14. bind Den skjulte.

Læs mere om Et ondt hjerte hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *