Duften af sommer

duftenafsommer

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Duften af sommer af Katrine Wessel. Bogen er nummer 12 i Kristiania-serien.

Fra bogens bagsidetekst:

Mens borgerskabet flytter på landet om sommeren, forbereder Oda og Elvira sig på at overtage kjolesalonen fra frøken Lied. Samtidig tvinger et maleri Kasper til at stå ansigt til ansigt med fortidens spøgelser.

Erik er blevet rask igen, men får sig en ubehagelig overraskelse, da han vender tilbage til det værelse, han lejer.

Efterhånden som gamle hemmeligheder afsløres, falder mange ting på plads. Afsløringerne kommer nok ikke bag på læseren, der sikkert har gjort sig sine tanker for længst. Men alligevel er det rørende og underholdende at læse om. Duften af sommer føjer sig fint til de øvrige i denne perlerække af bøger. Ren feel good og god underholdning.

Jeg har tidligere anmeldt de elleve første bind i Kristiania-serien, Teatrets hemmeligheder, Maskefald, Forårsnætter, Lyst og længsel, Uden dig, Stolthed og bedrag, Jul i byen og Hemmeligheder og løgne, Redningen, Hvo intet vover og Frem i lyset.

Katrine Wessel har også skrevet serien om Winther-dynastiet fra Trondhjem, som jeg også har anmeldt her på bloggen, samt den charmerende juleroman Jul i Nyhavn.

Læs mere om Duften af sommer hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *