Læst i september 2020

 

laestiseptember2020

I september har jeg fået læst en hel masse. Se bare den skønne stak bøger på billedet.

For barnets bedste af Line Holm og Stine Bolther er en superspændende krimi med højt tempo og stof til eftertanke. Jeg ser frem til at læse mere af Holm og Bolther. Der må bestemt være noget at glæde sig til – det nye krimi-makkerpar er i hvert fald kommet ualmindeligt godt fra start.

Rosalinds løgn af Muna Shehadi er en historie fuld af drama og intriger krydret med en solid portion romantik. Jeg blev hurtigt fanget af handlingen og har været supergodt underholdt under læsningen. Bogen er en forrygende start på Tre døtre-trilogien.

Kun en kladde af Vibeke Marx er en gribende historie om hemmeligheder og løgne, og om behovet for at høre til og vide, hvem man er. Romanen er inspireret af virkelige hændelser. En rigtig rørende historie, som jeg har slugt nærmest i én mundfuld.

Drengen fra skoven af Harlan Coben. Jeg har været rigtig glad for at læse mange af Harlan Cobens bøger, så jeg havde høje forventninger til Drengen fra skoven.

Som natten kender stjernerne af Elsebeth Egholm er ikke bare en fin og følsom kærlighedshistorie – den er mere end det. Den er også en historie om familiehemmeligheder, om at turde kaste sig ud i livet uden sikkerhedsnet og om at slippe fortiden. Elsebeth Egholm viser en ny side af sit forfatterskab med denne både romantiske og spændende roman.

Sanatoriet af Anne-Sophie Lunding-Sørensen er en virkelig velskrevet, vedkommende, spændende og rørende roman om tabuer, magtmisbrug og overgreb – men også om medmenneskelighed, omsorg og kærlighed.

Mindernes længsel af Santa Montefiore er en trist – men også meget fin og rørende historie om, hvordan demens rammer både den syge og de pårørende. Det er også en dejlig historie om kærlighed og sammenhold.

Tatovøren fra Auschwitz af Heather Morris er en meget, meget gribende fortælling om både ufattelig ondskab og om mod, medmenneskelighed og næstekærlighed. Det er en hjerteskærende og uforglemmelig beretning om, hvad der skete under Holocaust. Samtidig er det en meget smuk og stærk kærlighedshistorie.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *