De udstødte

deudstoedte

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst De udstødte af Elly Griffiths. Bogen er sjette, selvstændige bind i krimiserien om Ruth Galloway.

Under en udgravning finder Ruth skelettet af en kvinde, der blev hængt i 1867 for barnemord. Et tv-hold kommer til stedet for at lave et program om kvinden, og Ruth bliver bedt om at medvirke i programmet. Mens optagelserne står på, forsvinder et lille barn, og kriminalinspektør Harry Nelson og hans team står for efterforskningen af sagen.

Jeg er jo stor fan af både Ruth og Nelson, og kommer til at holde mere og mere af dem begge to, for hvert bind af serien, jeg læser. I De udstødte kommer vi endnu tættere på de to og møder også Ruths bror. Ruth er præcis lige så dejligt slagfærdig og uperfekt, som hun plejer at være, og Harry lige så rapkæftet som sædvanlig. Det er præcis sådan, vi kender og elsker dem. I denne nye bog i serien er balancen mellem det nutidige og det fortidige, det hverdagsagtige og det okkulte helt perfekt, synes jeg. Denne nye bog i serien er efter min mening den hidtil bedste.

Jeg har tidligere anmeldt de fem første bøger i serien: Pigen under jorden, Løgnens hus, Huset på klippen,  Døden på museet og Det tavse vidne.

Læs mere om De udstødte hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

    1. Jeg må indrømme, at i disse dage kniber det også for mig at koncentrere mig – de sidste par dage har jeg helt opgivet at læse. Rigtig god weekend til dig!

  1. Jeg læser ikke normalt så mange krimier, men jeg er ret glad for denne serie. Kan du anbefale noget der minder om den?

    1. Det er svært, for Rachel Abbotts bøger er netop særlige, synes jeg. Men hvis jeg skal foreslå noget, må det blive Lisa Jewells bøger. Jeg har anmeldt Den fremmede gæst og Og så var hun væk af Lisa Jewell her på bloggen, og jeg synes, at de er rigtig, rigtig gode begge to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *