Drengen fra skoven

drengenfraskoven

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Drengen fra skoven af Harlan Coben.

Langt ude i en stor skov finder man en dreng, der efter alt at dømme har levet i naturen helt alene i lang tid. Han har ingen erindring om, hvordan han er endt i skoven, eller hvor han kommer fra. Man opgiver at finde drengens pårørende, og man finder en plejefamilie til ham. Da man ikke ved, hvad han hedder, bliver han kaldt Wilde.

30 år senere er man stadig ikke kommet nærmere en forklaring på, hvorfor Wilde endte alene i skoven som barn. Som voksen er han flyttet ud i naturen igen, der befinder han sig bedst. Han bliver kontaktet, da en teenage-pige fra lokalområdet forsvinder. Det er kendisadvokaten Hester Crimstein, der kontakter ham. Hun er involveret i sagen om den forsvundne pige. Hester og Wilde kender hinanden i forvejen, og nu vil hun have ham til at hjælpe sig.

Jeg har været rigtig glad for at læse mange af Harlan Cobens bøger, så jeg havde høje forventninger til Drengen fra skoven. Desværre levede bogen ikke helt op til dem. Jeg kunne ærlig talt ikke rigtig få hold på historien. Den fangede mig ikke for alvor. Dog var det en sand fornøjelse at stifte bekendtskab med den ualmindelig direkte og bramfri Hester. Hun er en herlig, forfriskende karakter.

Jeg har tidligere anmeldt en række andre bøger af Harlan Coben: Led ikke efter mig, Giv ikke slip, Hjem, Holdt for nar, Bliv hos mig, Den fremmede, Seks år, Savner dig.

Læs mere om Drengen fra skoven hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *