Projekt plæneforskønnelse

 

proektplaneforskoennelse

Indlægget indeholder reklamelinks.

Vores græsplæne har længe været ret ujævn og forsømt.

Den har været under angreb af gåsebiller. Den er fuld af mos. Faktisk er det mere en mosplæne end en græsplæne, for nu at være helt ærlig. Men nu skal den være pænere og mere robust.

Vores robotplæneklipper, der er ret ny her på matriklen, har vist sig at være en stor hjælp i forhold til projekt plæneforskønnelse. Ikke alene klipper den græsset, den har også meget tydeligt vist os ujævnhederne i plænen. Så vi har været klar over præcis, hvor der trængte til at blive jævnet ud. Det har vi så gjort løbende i den senere tid. Nu er plænen så jævn, at robotten kan køre uhindret rundt.

Som en ekstra gevinst bryder mosset sig ikke om, at robotten utrætteligt kører rundt og “tromler” det.

Vi (Henrik) har været i gang med en rive og har fjernet bunker af mos.

Næste trin er, at plænen skal luftes, have en omgang kompost blandet med sand og til sidst en eftersåning. Vi har allerede købt økologiske græsfrø. Kompost har vi. Så nu mangler vi bare at få købt lidt sand hjem. Vi glæder os til at se, om vi kan få noget, der ligner en rigtig græsplæne, ud af det.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det lyder godt, Randi! Jeg bliver helt misundelig på jer, der har en overskuelig græsplæne. Vi er lidt udfordrede med vores 1,5 hektar græs. Vi har endeløse overvejelser om, hvad vi skal stille op med vores bulede græsmark. Jeg glæder mig til at se et billede af jeres grønne græstæppe om et par måneder! (Hvis du da vil vise et billede 🙂 )

    1. Hvis projektet bliver en succes, er der ingen tvivl om, at jeg vil vise plænen frem på et billede. Jeg er virkelig glad for, at vores græsplæne har en overskuelig størrelse, og at vi nu har robotten til at varetage klipningen. Jeg er spændt på, hvad I vælger at gøre med jeres betragteligt større græsareal 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *