Rosalinds løgn

rosalindsloegn

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Rosalinds løgn af Muna Shehadi. Bogen er første bind i en trilogi.

Rosalind er mellemste søster i en søskendeflok, der består af tre piger. De er døtre af en blændende smuk og berømt – nu afdød filmstjerne. Desværre var moderen ikke bare smuk og feteret , hun var også psykisk ustabil.

Nogle år efter moderens død bliver pigernes far ramt af sygdom, og de tre får ansvaret for at rydde op i familiens sommerbolig. Under oprydningen støder de på en gammel lægejournal med notater, der tyder på, at deres mor ikke kan være biologisk mor til nogen af dem.

Søstrene Olivia og Eve tror ikke på oplysningerne i journalen og foretrækker at lade være med at bore i sagen. Rosalind derimod sætter sig for at finde ud af, om hun har en anden mor, end hende, hun altid har kendt. Hun har i forvejen altid følt sig anderledes end sine søstre.

Rosalind går i gang med opgaven og finder hurtigt et spor, der peger i retning af en operasangerinde fra New Jersey. Rosalind opsøger kvinden og hendes familie uden at fortælle, hvad hendes ærinde er og kommer tæt på hele familien.

Rosalind løgn er en historie fuld af drama og intriger krydret med en solid portion romantik. Jeg blev hurtigt fanget af handlingen og har været supergodt underholdt under læsningen. Bogen er en forrygende start på Tre døtre-trilogien. Jeg glæder mig meget til at læse de næste bind og lære Rosalinds søstre og resten af den noget usædvanlige familie bedre at kende.

Læs mere om Rosalinds løgn hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *