Som natten kender stjernerne

somnattenkenderstjernerne

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Som natten kender stjernerne af Elsebeth Egholm.

Forlaget skriver:

Koncertpianisten Malou Beck mister på samme tid både sin mor og sin musik. Under oprydning i morens lejlighed finder Malou og hendes søster en gammel lakplade – en Chopin-indspilning fra 1930’erne med en fransk pianist, Sophie Costeau, indspillet på et helt særligt flygel. Musikken er magisk, og da hun ser fotoet på omslaget, ser hun, at Sophie ligner hende selv. Har deres mor holdt på en familiehemmelighed?

For at finde sandheden om Sophie og finde flyglet til sin ven, instrument- samleren Elias, tager hun til Lorraine i Frankrig. Men sproget driller. Som tolk hyrer hun derfor Cody Blake, en amerikaner med en dyster fortid, som bor på en husbåd ved Moselfloden.

Som natten kender stjernerne er ikke bare en fin og følsom kærlighedshistorie – den er mere end det. Den er også en historie om familiehemmeligheder, om at turde kaste sig ud i livet uden sikkerhedsnet og om at slippe fortiden. Elsebeth Egholm viser en ny side af sit forfatterskab med denne både romantiske og spændende roman. Bogen er velskrevet og underholdende, og karaktererne troværdige og overbevisende – en rigtig god læseoplevelse.

Jeg har tidligere anmeldt Frit fald og Jeg finder dig altid af Elsebeth Egholm.

Læs mere om Som natten kender stjernerne hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *