Mindernes længsel

minderneslaengsel

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Mindernes længsel af Santa Montefiore.

Marigold er en omsorgsfuld og kærlig kvinde, der altid har passet godt på sin familie. Hun har altid nydt at sørge for, at alle havde det godt. Ved siden af familien har hun også passet sin lille butik i landsbyen, hvor hun bor. Selv om hun havde hænderne fulde, havde hun også overskud til at påtage sig forskelligt frivilligt arbejde i lokalsamfundet.

Da Marigold begynder at have svært ved at huske, slår folk omkring hende det hen med, at hun jo ikke er helt ung længere. Men hun bliver mere og mere glemsom og forvirret. Hun forsøger at skjule sine tiltagende problemer, men efterhånden bliver det tydeligt for enhver, at der er noget alvorligt galt. Marigold bliver undersøgt, og får diagnosen demens. Hendes tilstand forværres, og nu er det familien, der må tage sig af hende og ikke omvendt. Naboerne i landsbyen holder alle af Marigold og forsøger at støtte hende i den svære situation, så godt de kan.

Mindernes lægsel er en trist – men også meget fin og rørende historie om, hvordan demens rammer både den syge og de pårørende. Det er også en dejlig historie om kærlighed og sammenhold. Selv om romanens omdrejningspunkt er alvorlig sygdom, er den varm og livsbekræftende og med en lun humor.

Jeg har tidligere anmeldt Biavlerens datter af Santa Montefiore.

Læs mere om Mindernes længsel hos Turbulenz.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *