Kun en kladde

kunenkladde

Reklame/bog modtaget som anmeldereksemplar fra Bog&idé. Indlægget indeholder reklamelinks.

Jeg har læst Kun en kladde af Vibeke Marx.

Nia er en ung studerende fra Wales. En dag finder hun noget i skraldespanden hjemme i sit barndomshjem. Det er et udkast til et brev, som hendes mor har skrevet. Brevet antyder, at Nia er adopteret, og er stilet til den kvinde, der åbenbart er hendes biologiske mor. Denne kvinde sidder efter alt at dømme i fængsel for at have dræbt sit eget barn.

Nia har aldrig vidst, at hun er adopteret. Hele hendes liv er åbenbart bygget på en løgn.

Nia mister motivationen til at passe sit studie. Hun har kun en tanke i hovedet, nemlig at finde frem til sandheden om sit ophav. Hun rejser til Australien for at komme sandheden nærmere.

Kun en kladde er en gribende historie om hemmeligheder og løgne, og om behovet for at høre til og vide, hvem man er. Romanen er inspireret af virkelige hændelser. En rigtig rørende historie, som jeg har slugt nærmest i én mundfuld.

Vibeke Marx er en mester i at skrive historier om relationer mellem mennesker. Karaktererne i hendes bøger er så troværdige. Deres tanker og følelser beskrives så klart, at man som læser virkelig får deres historie ind under huden.

Jeg har tidligere anmeldt Af ingenting og Jord og hjerte af Vibeke Marx.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *