Dødbringende besked

doedbringendebesked

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Dødbringende besked af Helen Cox.

Forlaget skriver:

For Kitt Hartley begynder arbejdsdagen som mange andre på Universitetsbiblioteket i Vale i York, indtil kriminalkommissær Halloran dukker op og fortæller, at hendes bedste veninde, Evie Bowes, er anklaget for mord på sin ekskæreste, Owen. Han er fundet død med en fyldepen stukket gennem hjertet – og alt peger på Evie som den skyldige. Kitt ved, at Evie ikke kan have myrdet Owen, da hun stadig er forelsket i ham. Forfærdet over, at politiet kan tage så meget fejl, tager Kitt sagen i egen hånd – hun vil selv undersøge mordet på Owen. Hun har læst hundredvis af krimier – hvor svært kan det være? Men da endnu en ung mand findes myrdet med en fyldepen solidt plantet i hjertet, går det op for Kitt, at hun er på dybt vand.

Dødbringende besked er første bog i serien om Kitt Hartley. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie.

Jeg må indrømme, at Dødbringende besked ikke rigtig levede op til mine forventninger. Jeg havde svært ved at tage historien alvorligt. Jeg kan godt lide, når der er humor i en krimi, men den må gerne være lidt underspillet. I dødbringende besked er karaktererne lidt for friskfyragtige og en smule karikerede efter min mening. Først hen mod slutningen blev jeg lidt fanget af historien, men jeg nåede ikke for alvor at få et tydeligt billede af karaktererne.

Læs mere om Dødbringende besked hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *