Drengen i mørket

drengenimoerket

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Drengen i mørket af Anne-Sophie Lunding-Sørensen. Bogen er den første i serien om makkerparret Storm og Molin.

Fra bogens bagsidetekst:

Vivian Storm er blevet fyret fra sit prestigefyldte advokatjob og er blevet tvunget i knæ. Alligevel åbner hun det moderne detektivbureau Storm Consulting med drømmen om at genfinde sit gamle jeg.

Vivian ansætter den smukke antropologistuderende Bjørn Molin som assistent. Det viser sig, at han har talent for detektivarbejde, og han bruger snart al sin tid i firmaet i stedet for at skrive sit speciale.

Storm Consulting er på randen af konkurs, da de får en indbringende opgave: at finde Ludomir Draga, halvbror til en rig, polsk arving. Men Ludo er en ung mand, hvis farlige og ekstravagante livsstil har givet ham mange fjender.

Drengen i mørket er en vild og varm detektivroman, hvor opklaringen af Storm Consultings første store sag løber parallelt med de strabadser, livet udsætter Vivian og Bjørn for.

Jamen for Sørensen da, hvor har jeg været godt underholdt under læsningen af Drengen i mørket. Tempoet er højt, og karaktererne interessante og autentiske. Selve krimidelen i bogen er spændende, men de to detektivers private livshistorier er næsten endnu mere medrivende. Makkerparret Storm og Molin klæder hinanden og får det bedste frem i hinanden. De er vidt forskellige, de har begge en del i bagagen – og så er der supergod kemi mellem dem. Bogen er måske i visse stræk en anelse forudsigelig, men andre gange overrasker den gevaldigt.  Den er først og fremmest, underholdende og spændende – og krydret med en vis portion humor. Jeg glæder mig til at høre meget mere om Storm og Molin.

Læs mere om Drengen i Mørket hos Politikens Forlag.

Jeg har tidligere anmeldt Sanatoriet af Anne-Sophie Lunding-Sørensen.

Du vil måske også synes om

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *