En travl måned

Så er vi allerede nået til den sidste junidag i år. Det har været en travl og dejlig måned.

En søndag i juni fejrede vi  Henriks fødselsdag ved en brunch med den nærmeste familie. Bagefter gik vi allesammen i Kongens Have og nød solskinsvejret.

Vi har også været til barnedåb – igen en dejlig dag med familien.

Jeg har ikke fået læst så meget i månedens løb, men en enkelt krimi er det blevet til. En uskyldig løgn er rigtig spændende og jeg vil anbefale den til alle, der mangler en god bog til ferien.

Færdiggørelse og udgivelse af min e-bog om eksem har også fyldt en del i månedens løb. Det har været både spændende og nervepirrende. Bogen er et projekt, som jeg har haft i tankerne i årevis, og det er dejligt, at det nu er ført ud i livet.

Vores have har i månedens løb forsynet os med virkelig, virkelig mange skønne, solmodne, økologiske jordbær. Vi har spist friske jordbær, så vi var ved at revne og har desuden fyldt fryseren med lækre bær til senere brug. Andre ting i køkkenhaven er slået fejl i år, men jordbærhøsten kan vi bestemt ikke klage over.

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Åh, jeg skal altså blive bedre til at bruge det jeg dyrker i køkkenhaven. Vi kan ikke nå at spise alle jordbærrene, men jeg har ikke fået dem frosset. Jeg vidste ikke engang hvordan man gør, men nu har jeg googlet frysning af jordbær, og jeg er blevet klogere. Tak, Randi! Og nu skal jeg ud at plukke bær til frysning 🙂

    1. Det er dejligt at have jordbær i fryseren til senere brug – og det er nemt – de skal bare plukkes, skylles og nysles og så i fryseren 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *