Ind i en stjerne

indienstjerne

Jeg har læst Ind i en stjerne af Puk Qvortrup.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Forlaget skriver:

Ind i en stjerne er en selvbiografisk roman om det ubærlige. Om at miste sin elskede, om lammende sorg og oprivende smerte, om livet med en utrøstelig dreng, der ikke forstår, hvorfor hans far pludselig ikke er der mere. Og om at føde et barn alene, tre måneder efter sin mands død. Men det er også en fortælling om livet, der langsomt melder sig igen i form af små glimt af glæde og taknemlighed – over de to børn, over selv at være i live.

Det har været en meget stærk oplevelse at læse Ind i en stjerne. Historien i sig selv er både tragisk og bevægende og river og flår i hjertet. Jeg blev dybt berørt af at læse bogen. Den beskriver så stærkt og hudløst det kaos af tanker og følelser, der følger i kølvandet på chokket over helt uforberedt at miste sin elskede og stå alene med to helt små børn.

Men romanen handler ikke kun om tab og sorg – det er også en fortælling om stor kærlighed, stor styrke og stålsat vilje  – til livet. Netop det gør Ind i en stjerne til en meget smuk fortælling. Det er en af den slags bøger, man ikke glemmer igen.

Læs mere om Ind i en stjerne på Grifs hjemmeside.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *