Kuglen der ikke ramte

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Kuglen der ikke ramte af Richard Osman. Bogen er den tredje i serien om Torsdagsmordklubben.

Fire pensionister mødes hver uge i Torsdagsmordklubben. De har en fælles hobby. Uopklarede mordsager. Som andre løser en krydsogtværs, løser de fire venner mordgåder.

Denne gang tager de fat på en ti år gammel formodet mordsag. En kvindelig journalist forsvandt, efter hun angiveligt kom lidt for tæt på nogle skumle typer, da hun gravede i en stor sag. Alt tyder på, at hun blev dræbt, men man har aldrig fundet hendes lig.

Nu går de fire venner i Torsdagsmordklubben i gang med at opklare sagen.

Jeg har virkelig haft svært ved at få læst denne her bog. De to første gange, jeg begyndte at læse den, gik jeg ret hurtigt i stå. Jeg havde svært ved at holde styr på persongalleriet. Jeg blandede de mange navne sammen. Måske spiller det ind, at jeg ikke har læst seriens første to bøger. Nå men tredje gang er lykkens gang.

Jeg kan jo forstå, at Osmans hyggekrimiserie har en meget stor læser- og fanskare, så jeg kunne ikke forstå, at jeg ikke rigtig kunne blive fanget af bogen. Men på et tidspunkt lykkedes det trods alt, og jeg begyndte at kunne more mig over karaktererne og ikke mindst dialogen. Fra det punkt var jeg udmærket underholdt, men jeg må være ærlig og indrømme, at det ikke er den bedste hyggekrimi, jeg har læst. Kuglen der ikke ramte – ramte heller ikke plet hos mig .

Læs mere om Kuglen der ikke ramte hos Gyldendal.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *