Den mørke engel

denmoerkeengel

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den mørke engel af Elly Griffiths. Bogen er tiende selvstændige bind i krimiserien om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway.

Ruth bliver smigret, da hun får et brev fra en italiensk arkæolog, som beder om hendes hjælp til sin forskning. Ruth ser en rejse til Italien som en kærkommen mulighed for at opleve noget nyt og holde lidt fri. Så hun siger ja til at hjælpe. Hun rejser til en lille italiensk bjergby sammen med sin  veninde Shona og selvfølgelig datteren Kate og Shonas lille dreng.

Under opholdet i bjergbyen oplever Ruth lidt af hvert. Snart involveres hun i en mordefterforskning, og til Ruths store overraskelse møder hun pludselig også kriminalkommissær Harry Nelson – hvad laver han i Italien?

Jeg er jo helt pjattet med at læse om Ruth Galloway og Harry Nelson, og jeg havde høje forventninger, da jeg begyndte at læse denne tiende bog i den skønne serie. Og jeg må sige, at mine forventninger i allerhøjeste grad blev indfriet. Jeg må tilstå, at udviklingen i forholdet mellen Ruth og Harry for mig er langt mere spændende end diverse mordefterforskninger. De er simpelt hen et par super dejlige karakterer, som jeg nyder at lære bedre og bedre at kende. I denne bog kommer læseren lidt mere ind under huden på dem begge to. Efter min mening overgår bogen de ni foregående – og det siger ikke så lidt.

Jeg har tidligere anmeldt de ni første bøger i krimiserien om Ruth Galloway: Pigen under jorden, Løgnens hus, Huset på klippen,  Døden på museet,  Det tavse vidne, De udstødte,  Stemmer fra graven,  Kvinden i blåt og Forsvundet i mørket.

Læs mere om Den mørke engel hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *