Kvinden i blåt

kvindeniblaat

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Kvinden i blåt af Elly Griffiths. Bogen er ottende, selvstændige bind i hygge-krimiserien om den skønne arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway.

En mystisk kvindeskikkelse klædt i blåt bliver observeret på kirkegården i Walsingham. Dagen efter findes hun myrdet.

Samtidig bliver Ruth Galloway kontaktet af en bekendt fra studietiden, som er begyndt at modtage truende, anonyme breve, der indeholder referencer til “en kvinde i blåt”.

Det ser ud til, at der en en sammenhæng mellem den dræbte kvinde og trusselsbrevene. Kriminalinspektør Harry Nelson og hans team får travlt, for de frygter, at morderen vil slå til igen.

Kvinden i blåt er ligesom de andre bøger i serien både spændende og fuld af skøn humor. Jeg er efterhånden blevet så glad for Ruth Galloway og Harry Nelson, at det er udviklingen i deres indbyrdes forhold, jeg er allermest interesseret i, når der kommer en ny bog i serien. De to – og de andre gennemgående karakterer i serien – er simpelt hen så godt selskab. Jeg glæder mig allerede til næste bind i serien.

Jeg har anmeldt de syv første bøger i krimiserien om Ruth Galloway: Pigen under jorden, Løgnens hus, Huset på klippen,  Døden på museet,  Det tavse vidne, De udstødte og Stemmer fra graven.

Læs mere om Kvinden i blåt hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *