Hejrens skrig

hejrensskrig

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Hejrens skrig af Ann Cleves. Bogen er andet selvstændige bind i North Devon-serien om kriminalkommissær Matthew Venn.

Det er en varm sommer i North Devon. Mathew Venn bliver kaldt ud til et gerningssted på en større ejendom beboet af bl.a. en gruppe kunstnere. En lokal læge, Nigel Yeo er fundet dræbt. Drabet er begået med et stykke glas. Glasskåret stammer fra en vase, som den dræbtes datter, der er glaspuster, har lavet.

Kort efter bliver der begået endnu et drab. Samme fremgangsmåde. Matthew Venn og hans team får nu travlt med at forsøge at finde ud af, hvad der er sket i det lille lokalsamfund.  Mange lader til at gemme på både hemmeligheder og løgne.

Jeg har været godt underholdt af Hejrens skrig. Det er godt at lære både Matthew, Jen og Ross lidt bedre at kende – de vinder alle tre ved nærmere bekendtskab. I det hele taget er det gennemgående persongalleri både troværdigt og sympatisk, og det er hyggeligt igen at møde mange af de samme karakterer, som optrådte i seriens første bind. En rigtig hyggekrimi.

Jeg har tidligere anmeldt første bind i serien, Døden på stranden.

Læs mere om Hejrens skrig hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg kan godt li’ dine boganmeldelser! Inspiration og mulighed for at vælge hvilke bøger jeg Skal læse og hvilke eventuelt kan vente lidt. Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *