Det tavse vidne

dertavsevidne

Jeg har læst Det tavse vidne af Elly Griffiths.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Det tavse vidne er femte, selvstændige bind i serien om Ruth Galloway.

Ruth får at vide, at hendes gamle ven og studiekammerat Dan har mistet livet. Ruth modtager derefter et brev fra Dan, hvor han fortæller om et opsigtsvækkende fund, han mener at have gjort. Ruth bliver mistænksom, for brevet er afsendt dagen før Dan døde  – kan der være en forbindelse mellem Dans interessante fund og hans død?

Ruth sætter sig for at undersøge sagen nærmere. Det betyder, at hun må rejse til Blackpool. Det gør hun ikke uden betænkeligheder, for Harry Nelson stammer jo fra Blackpool, så det er hans hjemmebane, hun bevæger sig ind på.

Jeg er helt pjattet med Ruth Galloway og Harry Nelson og glæder mig hele tiden til at læse mere om de to. Det var derfor med en god portion forventning, jeg gav mig i kast med at læse Det tavse vidne. Romanen levede fuldstændig op til mine forventninger. I vanlig stil har Elly Griffiths krydret en god krimi med både bramfrit sprog, skøn humor og et lille strejf af romantik – lige præcis sådan skal en Ruth Galloway-krimi være.

Jeg har tidligere anmeldt de fire første bøger i serien: Pigen under jorden, Løgnens hus, Huset på klippen  og Døden på museet.

Læs mere om Det tavse vidne på Gads Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *