Huset på klippen

Jeg har læst Huset på Klippen af Elly Griffiths.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Huset på klippen er tredje bog i serien om Ruth Galloway. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie.

Ruth Galloway tilkaldes, da et hold arkæologer afdækker et lig ved foden af en klippe. Ruth er netop vendt tilbage til jobbet efter endt barselsorlov, og har svært ved at fokusere på sagen, da der er meget andet, der optager hendes tanker. Dels er det svært for hende at forene sin krævende hverdag som mor til et lille barn med sit travle og udfordrende arbejdsliv, og dels spekulerer hun over sit uafklarede forhold til Harry Nelson, der leder efterforskningen.

Undersøgelser viser, at det lig, man har fundet, har ligget skjult i sandet længe – sandsynligvis siden Anden Verdenskrig. Da endnu et lig bliver skyllet op på stranden, står det klart for Ruth og Nelson, at de har at gøre med en gerningsmand, der tilsyneladende ikke skyr nogen midler for at at skjule en grusom hemmelighed fra krigens tid.

Jeg havde glædet mig meget til denne nye bog i serien om Ruth Galloway, og den levede til fulde op til mine forventninger. Det er en virkelig vellykket og veloplagt krimi krydret med skæv humor.  Det var så godt at høre nyt om det skønne makkerpar Ruth og Nelson – det føles næsten som at høre nyt fra gode venner.

Jeg bliver mere og mere vild med Ruth og Nelson – og med Elly Griffiths.

Jeg har tidligere anmeldt Pigen under jorden og Løgnens hus, der er de to første bøger i serien om Ruth Galloway.

Læs mere om Huset på klippen på Gads Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Øm

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *