Læst i maj

laestimaj

I løbet af maj har jeg læst en stak skønne bøger. Bøgerne er meget forskellige men alle meget anbefalelsesværdige.

Jeg har læst tre bøger af Liane Moriarty:

Store små løgne –  tager fat på temmelig tunge emner, men er samtidig virkelig underholdende og også indimellem ret munter. Balancen mellem det alvorlige og det uhøjtidelige kan være svær, men Liane Moriarty mestrer kunsten. En virkelig skøn roman, som er svær at lægge fra sig.

Det hun glemte –  en skøn og tankevækkende historie om vigtigheden af at bevare sig selv og sine sande værdier gennem livet og dets omskiftelser.

Hypnotisørens kærlighed er en rigtig fin historie om kærlighed i forskellige afskygninger – både den lykkelige og den ulykkelige.

En bog, der har gjort kæmpestort indtryk på mig, er Ind i en stjerne af Puk Qvortrup – en selvbiografisk roman om at miste sin elskede og stå alene med to helt små børn – og om langsomt at finde livsglæden igen. En meget, meget stærk debutroman, der går lige i hjertet.

Kate og Rosemary af Libby Page er en varm og dejlig historie om trofast kærlighed, venskab og sammenhold og om at kæmpe for det, der virkelig betyder noget. En rigtig skøn roman, der sætter fokus på nogle af de allervigtigste ting i livet. En roman man bliver glad og optimistisk af at læse.

Barselsstrik  af Mette Hvidtved er den dejligste strikkebog, man kan tænke sig. Den er så fin og indbydende. Den indeholder begyndervenlige opskrifter på strik til børn fra 0-2 år.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *