Da Carl næsten ikke kunne gå

Da Sander besøgte os i lørdags, læste vi den seneste bog i serien om elefantungen Carl af Ida Jessen og Hanne Bartholin.

Da Carl næsten ikke kunne gå handler om, hvordan Carl får så forfærdelig ondt i benene, da elefantfamilien er ude at gå tur. Carl kan faktisk næsten slet ikke gå og ville ønske, at han kunne blive kørt i barnevogn ligesom familiens lille babyelefant. Han får at vide, at det er han alt for stor til. Carl opgiver ikke så let og prøver på forskellige måder at vise sin familie, hvor slemt det står til med hans ben.

Sander kunne godt lide bogen, og da vi havde læst den,  snakkede vi lidt om, at han også nogen gange bliver så træt i benene, at han næsten ikke kan gå og er nødt til at komme op og sidde lidt på sin fars skuldre.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Åh, det er en rigdom med gode bogoplevelser sammen med børn. Jeg kender godt bøgerne om Carl, – de er skønne.

  2. Det er så dejligt at kunne få en god snak om en bog med et barn – jeg kan huske, hvor meget det selv betød for mig, da jeg var barn, at min far læste op for mig.

    1. Madame : Det er noget af det hyggeligste at få læst op/læse op. Vi læste højt for vores børn også efter, de havde lært at læse selv. Det er så dejligt, når alle glæder sig til at læse næste kapitel sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *