Bedre sent end aldrig …

novemberhortensisa

Det var min plan, at jeg hele 2017 ville lave et lille opsamlingsindlæg her på bloggen ved udgangen af hver måned. Et lille resume af de væsentligste begivenheder eller blogindlæg fra den den forgangne måned.

Jeg er kommet så hovedkulds ind i december, at jeg ikke har fået lavet det lille tilbageblik på november – men bedre sent end aldrig. Jeg vil nok ikke fortsætte med disse opsamlingsindlæg i det nye år, men nu fortsætter jeg med det resten af dette år som planlagt.

November fik en flyvende start med et meget, meget hyggeligt og inspirerende møde med Nana, der driver bloggen Mit landliv.

Min bog om eksem fik en rigtig god anmeldelse i Atopisk Eksem Forenings medlemsblad Eksem.

Hyggeligt samvær med familien var der også i månedens løb.

Der blev også læst nogle gode bøger i November. Jeg læste Ventetid af Elizabeth Jane Howard, De voksnes rækker af Anna Grue, Hjem af Harlan Coben, Mirakelmanden af Julie Hastrup og Miraklernes nat af A.J. Kazinski. Meget forskellige bøger – men alle rigtig gode og anbefalelsesværdige.

Jeg nåede også en tur forbi Saxo, hvor jeg deltog i et inspirerende arrangement, hvor Leif Davidsen fortalte om sin seneste roman, Ravnens Rede.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *