Miraklernes nat

miraklernesnat

Jeg har læst Miraklernes nat af A.J. Kazinski.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.

Gidselforhandler ved Københavns Politi, Niels Bentzon befinder sig i en meget vanskelig situation. Hans kone, astrofysiker Hannah Lund er uhelbredeligt syg. Hannah nægter at lade sig indlægge på et hospice for at vente på døden. I stedet begiver hun sig ud på en rejse i håb om at blive helbredt ved et mirakel. Niels står alene tilbage med børnene og fortvivlelsen, og samtidig er han involveret i efterforskningen af en modbydelig forbrydelse.

En ung gymnasielærer er fundet myrdet. Han er blevet korsfæstet.

Miraklernes nat er femte, selvstændige bind i serien om Niels Bentzon. Jeg har desværre ikke læst de første fire – endnu, så jeg kan ikke sammenligne denne roman med de foregående, men det er heller ikke nødvendigt. Miraklernes nat er meget mere end bare en velskrevet krimi – nemlig en gysende god og gribende roman, der berører så store temaer som undfangelse, død, mirakler, tro og religiøst vanvid.

Læs mere om Miraklernes nat på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg har læst alle Kazinskis bøger – undtagen denne, men den skal jeg have fat i, for jeg synes vældig godt om K’s bøger – og jeg kan anbefale at læse dem i rækkefølge.

    1. Det er klart, at det er bedst at læse bøgerne i en serie i rækkefølge, men da jeg fik mulighed for at læse Miraklernes nat uden at have læst de foregående bind i serien, tog jeg chancen. Bogen kan sagtens læses selvstændigt, men selvfølgelig får man ikke hele baggrundshistorien med i forhold til de gennemgående karakterer. I øvrigt er der flere, der har givet udtryk for, at Miraklernes nat er meget anderledes end de andre bøger i serien, men det ved jeg jo af gode grunde ikke noget om 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *