Et utal af blomster

japanskkirsebaerblomst

Lige nu blomstrer vores store, gamle, japanske kirsebærtræ. Det er overvældende smukt med de mange, mange blomster. Jeg kan slet ikke se mig mæt på de blomster.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Lige nu blomstrer alting, og det er bare fantastisk 🙂

    Mht Blink ved jeg slet ikke om jeg tør læse bogen, for jeg kan ikke lade være med at spekulere på, om det var sådan Mette, der døde i august sidste år, oplevede sin sidste tid, og jeg synes, at tanken simpelthen er så modbydelig.

    1. Det hele blomstrer – bare man kunne gemme lidt af al den skønhed til senere 🙂 Blink er en fantastisk bevægende og livsbekræftende beretning om en meget voldsom periode i en families liv – den er meget tankevækkende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *